BULAN YANG KELIMA šŸ’•



Hello earthlings,

Finally I’m back from my last entry which is I cant remember when I post it hahaha pardon me, please. So now I’m here to give some appreciation to someone who I love the most.
Love, thank you for this five months. You bring a lot of happiness to my life. You make me in cloud nine whenever I’m with you, always. Tak pernah sedetik pun I rasa tak bahagia bila dengan you. Tolong percaya kata-kata I yang mungkin nampak main-main ni hah.

Sweetie pie, I think I dont want to talk too much sebab last night I kept countdown the time but sadly you gelojoh sangat and you yang wish dulu. Penat mata i dok berjaga-jaga dekat minit jam tu tapi hampeh you musnahkan segala-galanya hahahahaha but its okay sebab both of us nampak macam akward gila bila wish face to face macam tu.

Gummy bear, listen to me. Keep it on your mind always that I will love you till the end of my life and of course you "must" be the last for me okay? Hiks. hah tengok tu sampai paksa jadi yang terakhir but you kena redho lah kalau macam tu. eh eh, nak pesan ni ke-handsome-man yang tak beberapa tu tak payah nak tayang dekat orang lain tau. Dah mi dah, cukup merepek tu. Last but not least thankyou for everything yang ada dekat dunia ni. ingat sampai mampus, aku sayang kau!

No comments: