Randomness

Sunday, April 22, 2018

Hello guys! Berbusut juga blog ni setalah lama dibiarkan menyepi hahahahahahaha. Okay sebenarnya aku bukannya takda masa untuk berblogging ni cuma aku malas, ya malas. Eleh macam korang tak pernah rasa malas pigidaaaa. Harini pun aku cuba untuk menaip padahal takda idea langsung nak cerita fasal apa padahal banyak je cerita tapi bila fikir balik "emm not worth for telling" sebab benda tu buatkan aku kembali kepada tahun-tahun yang sebelumnya to be percise back then to 2011-2013. Let me tell you something, kalau diikiutkan blog ni banyak sangat cerita since i made it until now but aku rasa hina dengan entry sebelum sebelum ni so i deleted it. 

Mana tak rasa hina bila kau banyak talk back abt people, perang keyboard sana sini and the craziest thing ah yang aku buat bergaduh dengan kaum sendiri sebab lelaki. Oh damn! Im so fucking stupid. Then now i realise benda tu tak kemana pun, pusing-pusing you still dengan orang tu. Alangkah bagusnya kalau aku dulu berfikiran positif dan matang seperti sekarang ni, mesti aku tak perlu delete twitter and facebook yang aku ada dulu haih.

But yes I admit yang benda dah jadi dulu tu just pengajaran je buat aku, kau and kita semua. Dont take it seriously lah. Kalau nak bercinta tu jangan over sebab benda tu kita tak nampak lagi jalan dia. Mana tidaknya waktu tu kau pun baru belasan tahun, remaja yang nak cuba semua benda baru sampai fikiran pun jadi kolot. Tapi aku tak adalah sampai tahap macam tu sekali, aku masih lagi ada matangnya tapi limited sikit lah hahahahahahah. 

Weh, aku dah nak habis diploma! Tinggal satu sem jeni lepastu pergi latihan industri and then blah. Im done here. InsyaAllah kalau jodoh tu ada, I will come back to penang. Mohon korang doakan jodoh kami panjang ye hehehehehehe ❤

You Might Also Like

2 comments

CBOX

Followers

Popular Posts